Kontor-i-aarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, klinik til leje i Århus V

70 - 420 m2 kontor, klinik i Århus V til leje

MOMSFRI KONTOR/KLINIK med fleksible indretningsmuligheder

MOMSFRI KONTOR/KLINIK med fleksible indretningsmuligheder

Lejemålet er på 420 m², og beliggende i en flot og præsentabel ejendom. Ejendommen ligger i mindre erhvervsområde i Aarhus V som består primært af mindre handels- og håndværksvirksomheder.
Ejendommen består af to lejemål, hvor nærværende lejemålet fordeler sig over 420 m2 i to etager.
Lejemålet har senest været anvendt til dental laboratorium og er fritaget moms, men vil kunne anvendes til de fleste former for klinik – herunder f.eks. tandlæge, læge, psykolog eller behandling som fysioterapeut – eller som kontor til alt liberalt erhverv.
Lejemålet består af en god kombination af åbent storrumsmiljø og flere mødelokaler og kontorer samt frokoststue og toiletforhold.
Storrummet er et rummeligt og fleksibelt område, der kan anvendes til forskellige formål. Der er tilstrækkelig plads til at opdele området i mindre arbejdsområder eller anvende det som et stort kontorlandskab. Rummet er lyst og luftigt med mange vinduer, der giver masser af naturligt lys.
Ejendommen er beliggende på Oktobervej i Aarhus V, som er et af knudepunkterne for trafik til og fra Aarhus samt de omkringliggende erhvervsområder. Der er let adgang til E45 i syd- og nordgående retning, offentlig transport samt cykelafstand til Aarhus C.
Den gode infrastruktur sikrer, at medarbejderne har let til arbejde uanset transportmiddel.
Der er 10 parkeringspladser ved ejendommen inkluderet i lejen, og der er gratis...