Kontor-i-aarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Århus V

17 m2 kontor i Århus V til leje

Kontorlejemål i kontorfælleskab

OBS: 25% rabat for nye lejere i 12 mdr!*

10-45 m2 + lækre fællesfaciliteter i kontorfællesskab

Ecopark er en grøn erhvervspark for iværksættere og mindre virksomheder, der ønsker at drive forretning i innovative omgivelser. Som lejer bliver man en del af et større fælleskab med optimale muligheder for at netværke. I erhvervsparken er der mulighed for at leje faciliteter til bl.a. værksted, testområde, småproduktion og lager i flere størrelser.
Ecopark har fokus på at skabe de bedste rammer for vækst for virksomheder beskæftiget i følgende brancher:
Cleantech: Energi- og ressourceoptimerende processer og teknologier inden for energisystemer, miljø, vand, affald, cirkulær økonomi o.l.
Smart Systems: Mekanik, software, IoT, AI o.a., der resulterer i smarte produkter, systemer og løsninger.
Bæredygtigt byggeri: Udvikling af produkter inden for byggebranchen, som skaber mere miljøvenlige bygninger, minimerer CO2-udledningen og skaber bedre indeklima.

Ecopark tilbyder gratis parkering, og er beliggende med facade til Åby Ringvej, i den vestlige del af Aarhus. Området ligger med kun ca. 5,5 km. til Motorvej E45/ Herningmotorvejen ved motorvejstilkørslen Aarhus Vest. Fra området er der endvidere under et minuts kørsel til Ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum/ Havn er ca. 10 min. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder.