Kontor-i-aarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager, kontor, showroom til leje i Brabrand

1206 m2 lager, kontor, showroom i Brabrand til leje

Velholdt lager og kontorejendom

Lejemålet er beliggende i en præsentabel ejendom i Brabrand ved Sintrupvej. Tæt på Aarhus og med under 5 min. til motorvejsnettet (E45).

Lejemålet består af 985 m2 lager og 221 m2 Kontor/personaleafsnit. Lageret fremstår som et regulært søjlefrit hal med en loftshøjde på ca. 5 m med frihøjde under dragere på ca. 4,5 meter. Adgang via el-aluhejseport i niveau i målene ca. (bredde 4 m., højde 4.25 m.) og adgangsparti med skydedøre der måler ca 3 x 2,5 meter. Hallen har betongulv, vægge af isolerede sandwichelementer med glat beton inde og søsten udvendig. Tager er udført med vaffelelementer på T-bjælker og udvendig isolering under pap og med store ovenlyspartier. Lageret er opvarmet med fjernvarme via kaloriferer under loftet, og har brandslukningsudstyr. Lageret er stort set vedligeholdelsesfrit.

Kontorafsnittet er udført i mursten med et vinduesbånd og med saddeltag i tegl. Det er indrettet med modtagelse med toilet-faciliteter, mødelokale, køkken/kantine og badefaciliteter med dertilhørende omklædning. Fra kontoret er der direkte adgang til hallen. Gulve er beton med beklægning efter aftale. lofter er hvidmalede lydlofter, og vægge er pudsede/gips